Cosmeticele bio si avantajele acestora

Diferenta dintre toate produsele cosmetice este foarte usor de sesizat atunci cand punem in balanta calitatea si pretul. Atunci cand doriti sa utilizati cosmetice bio, chiar daca trebuie sa faceti o investitie putin mai mare, aceasta isi va merita din plin toti banii.

De regula, cosmeticele bio vor avea rezultatele mai tarzii insa de mai lunga durata daca va tineti de ele, cat si de tratamentul pe care il aplicati. In gama noastra de produse veti gasi numai cosmetice vegetale, bio, care sunt obtinute pe cale naturala, care au la baza uleiuri esentiale din trandafir si apa de trandafir, in combinatie cu alte componente care ajuta la catifelare, la tonifiere si purificare in profunzime. Foarte multe cosmetice dau rezultate imediate in ziua de azi tocmai pentru ca ele sunt obtinute pe cai chimice avand la baza tot felul de solutii. Cosmeticele noastre din gama Rose of Bulgaria sunt obtinute numai din petale de trandafir proaspat culese si distilate in distileriile special amenajate chiar in apropierea Vaii Trandafirilor din Bulgaria. Se spune despre Bulgaria ca ocupa locul intai la calitatea produselor din trandafir si mandria de a ocupa aceasta pozitie vine si cu o serie de multumiri, deoarece laudele sunt pe masura. Atentia cu care sunt cultivate florile si apoi ingrijite pentru ca in cele din urma sa fie culese este una desavarsita si foarte riguroasa, realizata cu multa migala si iubire. Astfel ca avantajele cosmeticelor bio se vor vedea in timp, ca si o cultura bogata de trandafiri. 

Produsele din gama noastra se pliaza perfect pe orice tip de piele si ii va oferi acesteia o energie necesara pentru a face fata intregii zile indiferent de rutina sau de agitatia pe care o ai. Cremele in general calmeaza avand in componenta si produsi precum ulei natural de migdale, ulei din germeni de grau ori extracte de filminica, toate find naturale, ceea ce face ca produsele noastre sa fie 100% naturale.

Ce visez in ultimul timp

De multe ori ma trezesc dimineata cu un vis in gand. Se spune ca visele pot fi si premonitorii, insa pentru mine de cele mai multe ori chiar sunt, cel putin prevestitoare. Stau si ma gandesc ca intr-adevar imi influenteaza viata caci subconstientul meu, oricat ar fi el de adormit, ma face sa am o anumita stare de spirit in cazul in care imi si amintesc in detaliu ce se intampla.

Nu visez tot timpul lucruri clare ci de multe ori chiar aberatii.

cred ca totusi subconstientul nostru reactioneaz ala anumite ganduri pe care le avem in timpul zilei si ni le transmite pe timpul noptii sub forma de vise.

De pilda am visat acum cateva nopti ca mi-au murit pestii din acvariu. Si nu stiu cum am reusit la un moment dat sa ii strang in gura si ii suflam vii inapoi, dar erau mai mari decat in realitate. Am si un sanitar, iar asta parca prinsese aripi. Stiu ca visele cu pesti nu sunt bune deloc.

Un alt vis a fost si mai tragic, am visat o persoana draga bolnava, dar era atat de ciudat totul. Parca statea in pat si avea pielea inegrita, mainile foarte subtiri sub forma de crengi si cu unghii lungi tare iar cineva statea la capul sau si radea ca se va face bine.

Am mai avut vise de genu si cand eram mai mica si parca mereu se adevereau.

Cand am dat bacul acum cativa ani, am optat pentru proba de biologie. La aceasta insa nu m-am pregatit deloc deloc. Am mizat pe faptul ca voi reusi sa copiez ceva la grila si sa trag acolo de-un sase ca sa trec doar. Rusine din partea mea, ca doar la restul am luat note destul de mari si la probele orale am avut 10.

Eh, cu biologia nu stiu cea fost in capul meu ca puteam sa invat sa iau si acolo nota mare. Am avut o comisie foarte severa, nu ne lasa sa intoarcem nici macar capul, sa respiram in stanga si in dreapta. Dar, nepregatita cum eram, am reusit sa trag de par cateva raspunsuri la grila. Insa cand am aajuns acasa i-am zis mamei ca nu iau bacul la biologie. In noaptea respectiva am visat ca m-a sunat o colega si mi-a zis ca am luat nota 5.2.

Marea mea surpriza a fost ca peste doua zile cand m-am dus la scoala (nici macar nu am vrut sa merg in ziua urmatoare ca eram convinsa ca pic) am vazut afisat exact 5.2 nota mea la biologie. Si colegii imi ziceau sa fac contestatie ca eu doar am invatat si eram o eleva buna. da de unde?! Ca eu eram asa de bucuroasa ca trecusem  bacul.

Deci iata ca visul meu s-a adeverit. Poate din cauza ca stiam eu ceva ceva cu cat am facut si mi-am facut in minte un punctaj imaginar iar apoi subconstientul meu a lucrat si mi-a transmis mesajul sau poate ca am puteri paranormale si chiar mi-am ghicit viitorul. Glumesc desigur, dar cu visele astea urate nu-i de gluma. Stau si ma gandesc de fiecare data daca nu cumva se vor adeveri si ele.

Am observat ca seara daca imi zic o rugaciune in gand visez toata noaptea. Nu sunt prea religioasa de felul meu insa ma calmeaza sa fac asta. Dar de cand cu visele am cam renuntat la obiceiul asta de calmare, ca nu-mi face deloc bine la tonusul intelectual.

Cum arata vacantele all inclusive in Turcia?

O vacanta all inclusive in Turcia inseamna sa stai la hotelul ales, fara sa platesti nici un extra cost pentru alimente si bauturi. Cu toate acestea, pentru unele hoteluri, "extra" este perceput in moduri diferite. In principiu, o vacanta “all inclusive” inseamna ca cel putin, micul dejun, pranzul si masa de seara in restaurantele si bufetele standard sunt incluse in pretul total al serviciilor de hotel. Restaurantele cu specific italian, chinezesc sau american sunt incluse in pretul total al biletului, dar necesita aproape intotdeauna rezervarea unei mese cu cel putin 24 de ore inainte.

Cele mai multe bauturi alcoolice si bauturile non-alcoolice sunt incluse si ele in pretul de all inclusive, exceptie facand bauturi ca whisky-ul scotian sau fresh-ul de portocale, care sunt considerate mai speciale. De asemenea, multe hoteluri pun la dispozitia clientilor baruri, snack baruri si chiar gratare, deschise pe tot parcursul zilei, unde te poti bucura de o bautura sau o gustare intre mese. Cu toate acestea exista si restrictii cu privire orarul de functionare al acestora. De exemplu, nu vei primi intotdeauna o bautura sau o masa gratuita 24 de ore pe zi, pentru ca se aplica restrictiile de timp.

In ceea ce priveste facilitatile, all inclusive inseamna ca nu trebuie sa platesti suplimentar pentru utilizarea saunei, a piscinei si toboganelor acvatice, sezlonguri si prosoape etc., precum si pentru acces la discoteci, animatii/cabarete si la mini cluburi pentru copii. Facilitatile si serviciile care, de obicei, nu sunt incluse in pretul sejurului all inclusive ar putea cuprinde tratamente de infrumusetare, masaj, coafor sau machiaj. Alte lucruri pentru care va trebui sa platesti suplimentar includ room service, acces la un medic, baby sitting (dar nu in mini-cluburile pentru copii), tenis sau squash, activitati sportive de apa (ski-jet si parasailing) etc.

In concluzie, all inclusive inseamna o multime de facilitati si servicii, toate gandite pentru a atrage constant tot mai multi turisti. La acest capitol Turcia a devenit o tara cu traditie, in fiecare an tot mai multi doritori de soare alegand sa isi petreaca vacantele in una dintre statiunile ei.

Binecuvantarea de a fi femeie

Nu stiu cui trebuie sa multumesc pentru asta: lui Dumnezeu, Universului, Parintilor, Cerului sau Zeilor? Indiferent cui, eu vreau sa multumesc si sa ma declar pe deplin norocoasa pentru faptul ca m-am nascut femeie. 

Pana acum putina vreme nu realizam ca acest lucru este cu adevarat o binecuvantare.

Pana nu demult eram convinsa ca a fi femeie este echivalent cu “a fi slab”. Mi se parea ca femeia nu poate sa se descurce cu fortele propri, drept pentru care va avea nevoie tot timpul de persoane care sa ii ofere ajutor.  Peste tot in jurul meu se spunea ca femeia este “sexul slab”. Femeile sunt emotionale, nu au putere fizica si nu sunt vazute in pozitii de lideri. Glumele sexiste sunt la ordinea zilei in anul 2013. Mass-media transmite constant ideea ca femeia este un obiect. Femeile sunt constant nefericite pentru ca sunt caracterizate prin niste standarde fizice imposibile.

Dar pe langa toate neajunsurile acestea, am ajuns sa cred ca balanta inclina in favoarea argumentelor pro cu privire la a fi nascuta femeie. De ce spun asta? Motivele vor fi explicate in cele ce urmeaza.

Noi femeile avem un alt mod de a simti. Iubim, zambim, ne suparam, radem din suflet, plangem, iar in cuvinte mai putine punem mult pret pe sentimente.

Avem oportunitatea si posibilitatea sa aducem pe lume semeni de ai nostri. Timp de noua luni purtam in corpul nostru viitori oameni. Prin intermediul femeilor se nasc savanti, genii, presedinti, lideri mondiali sau vecinul de vis-a-vis. 

Femeile se simt cel mai bine atunci cand arata bine. Rujul rosu, roz sau nude sunt accesoriile care ne fac sa reusim in orice situatie.

Inca din timpul scolii toata lumea afirma faptul ca “fetele sunt mai constiincioase”. Ne place sa fim in centrul atentiei si sa fim iubite. Ne place sa iubim. Ne place sa muncim cu cap si ne place sa ne facem treaba cum trebuie.

Cand suntem la bucatarie si gatim pentru membri familiei noastre, pe langa ingredientele de baza adaugam cel mai de pret produs, fara de care reteta nu ar mai fi la fel: dragostea. Fiecare bucata pregatita este plina de dragostea de mama, sotie, fiica sau sora.

Sunt situatii in care putem doar sa zambim si reusim sa scapam basma curata. Spre exemplu in trafic. Fiecare dintre noi greseste. Cand sunt femeile la volan, chiar daca incalcam putin regulile, putem mai usor sa fim iertate daca ne exprimam sentimentele si nu exageram sau persistam in greseala.

Ne place sa fim mirese. Ne plac povestile cu printi si printese. Ne plac povestile de dragoste.

Sustin ca este o binecuvantare sa fii femeie pentru ca nu am de unde sa stiu cum este sa fii barbat. Sunt convinsa ca as gasi parti negative si pozitive si in aceasta pozitie daca as fi pusa in situatia de a cauta aceste parti.

Una peste alta, sunt foarte bucuroasa ca sunt femeie. Am ajuns sa accept si sa promovez ideea ca a fi femeie este un mare noroc primit de la destin, pentru ca in ultima vreme chiar am avut noroc cu acest lucru. Nu ma deranjeaza sa fac parte dintr-o societate patriarhala. Fiind parte a unei societati in care barbatii au cele mai mari responsabilitati inseamna pentru o femeie ca trebuie sa invete sa se lase protejata si iubita. Sunt convinsa ca desi se crede in egalitatea drepturilor, aceasta nu exista. Oricum, femeile au reusit sa se descurce indiferent de situatiile in care este pusa. Astfel ca, declar inca odata: faptul ca te nasti femeie este o binecuvantare.