Ai apartamente de vanzare si nu le poti vinde?

Pe criza e cam greu daca ai apartamente de vanzare si nu ai reusit sa vinzi asa cum ti-ai propus. Nimeni nu vrea sa ramana cu apartamentele ani la rand si sa tot spere ca poate va veni un client care sa fie dispus sa de banii si sa intre in noua sa locuinta. De aceea e bine sa tii cont de niste conditii esentiale pentru vanzarea mai usoara a unor apartamente de vanzare. Prima si prima data trebuie sa stabilesti corect pretul aparamentului. Daca va fi prea mare, nu-l va lua nimeni, daca va fi prea mic, clientii se vor speria si vor crede ca e o inselatorie la mijloc.

Stai si cauta oferte asemanatoare, vezi ce preturi se dau pentru apartementul sau apartamentele de vanzare in zona in care este amplasat, ce mijloace de transport sunt pe langa el, supermaketuri. Doar asa poti sa ai pretul just fata de ceea ce oferi. Apoi urmeaza partea de promovare-prezinta apartamentul cumparatorului cat mai bine cu putinta. Fa poze la rezolutie mare, posteaza pe site-uri de incredere, cu trafic mare, pune toate detaliile relevante in anuntul imobiliar din sectiunea apartamente de vanzare. Si mai importanta e curatenia din apartament cand se fac vizionari-nimeni nu ia un apartament neintretinut, cu praful de 5 cm si igrasie pe pereti de doua degete, stii asta. Asa ca fa tot ce poti sa ai casa luna cand vin cumparatorii sa vada viitorul lor apartament. La final, negociaza cat poti si porneste de la un pret mai mare pentru ca la final sa obtii cel mai bun pret atat pentru tine, cat si pentru posibilul cumparator. Topimobiliare.ro, un portal de anunturi imobiliare te poate ajuta cu partea de promovare, punandu-ti la dispozitie formulare speciale, usor de completat si un layout simplu de parcurs de cumparatori, categorii adaptate pentru fiecare tip de vanzatori si functii speciale precum Agenda, de cautare prin comentarii si semnalizare anunturi favorite de catre cumparatori.

In plus, poti negocia direct cu un cumparator, care poate propune chiar el un pret, poti vedea ce mai comenteaza altii la anuntul tau in timp real. Intra chiar acum pe topimobiliare.ro si vinde apartamentul imediat cu un anunt complet gratuit. Daca esti cumparator, pe portalul mentionat poti gasi sute de oferte de apartamente de vanzare gata de vizionat oricand doresti.