Echipeaza masina cu anvelope noi de la Dunlop si nu risti nimic la drum

Nu stim altii cum sunt sau cum gandesc, dar noi, romanii, punem pret pe calitate atunci cand pretul e cel care o defineste. Soferii din tara noastra aleg mereu marii producatori in detrimentul celor no name din simplul motiv ca brandul vinde si garanteaza siguranta si eficienta masinii care are anvelope de la un anumit producator. De-a lungul timpului, in topurile alegerilor soferilor inteligenti s-a aflat mai mereu Dunlop, unul dintre cei mai mari si mai buni producatori de anvelope pentru masini passenger, sport, de performanta, camioane sau SUV-uri, chiar moto.

Cu o traditie de peste 125 de ani, producatorul de Anvelope Dunlop s-a impus pe piata prin randament maxim, design si rafinament, dar si caracteristici tehnice de invidiat, siguranta perfecta la volan. La Anvelopex, magazin online de anvelope pentru toate sezoanele, jante, in categoria Anvelope Dunlop sunt incluse cele mai noi anvelope, cu garantie doi ani si rezistenta maxima pe orice tip de carosabil. Tipul de profil difera in functie de sezonul in care sunt folosite si de modelul de masina pentru care sunt facute, insa caracteristicile tehnice sunt aceleasi pentru toate, primand franarea rapida si la timp pe orice carosabil, stabilitatea masinii si aderenta perfecta. Tot pe Anvelopex gasiti si Anvelope Dunlop moto, directie, allseason, tractiune, trailer, la preturi foarte bune pe bucata si cu reduceri atractive. Latimea si diametrul variaza, asa ca se potrivesc la aproape orice tip de masina de la noi, datele despre talon din filtrul de cautare din partea superioara a home page-ului site-ului oficial ajutand si mai mult la alegerea corecta a tipului de anvelope. Cantitatea cauciucurilor comandate poate fi schimbata din sectiunea Cos de cumparaturi, iar daca s-a comandat gresit, departamentul comercial poate schimba imediat comanda dupa ce e contactat cat mai rapid.

Toate anvelopele sunt de data recenta, au doi ani garantie, pot fi returnate fara probleme in 30 de zile, iar livrarea se face ultra rapid, prin curierat, la orice adresa, in 24-48 de ore, in toata tara, gratuit pentru minim patru Anvelope Dunlop comandate. Daca vreti mai multe sortimente de cauciucuri, le puteti adauga pe rand in Cosul de cumparaturi, prin accesarea link-ului Continua cumpararea.