Sampoane profesionale Alfaparf pentru par gras

Este destul de greu sa alegi intre produsele cosmetice mai ales pentru ca marii giganti ai hairstyling-ului sunt intr-o continua concurenta si din ce in ce mai mult, vin cu idei inovatoare pentru protectia parului si pentru coafarea lui. Parul gras este un par foarte dificil. De regula parul gras este asa mai ales atunci cand este spalat rar, iar daca igiena precara se combina cu un par nu prea bogat atunci cu siguranta vor aparea probleme.

Pentru un par plin de energie si vitalitate, exista sampoane profesionale Alfaparf, sampoane care au in componenta lor mictocristale, ce ajuta la regenerare, descurca parul si ii reda forta. Totusi nu e de ajuns sa folosesti un simplu produs din gama de sampoane profesionale Alfaparf, ci trebuie sa vii si cu un plus de ajutor folosind spray-uri pentru revitalizare si improspatare. Eventual pentru parul gras se pot folosi si balsamuri fara clatire care dau un aspect natural parului. Totusi cauzele unui par gras sunt mult mai diverse si ele depind foarte mult si de alimentatie cat si de mediul in care traim. Cauza principala a unui par gras este productia excesiva de sebum. in cel mai rau caz, glandele de sebum infunda radacina parului, cauzand astfel o cadere excesiva a parului si formarea matretei.

Cauzele productiei excesive de sebum mai sunt si ereditatea, obiceiurile nesanatoase de alimentatie, tratamentele medicamentoase sau ingrijirea necorespunzatoare a parului. Productia de sebum poate varia si in functie de schimbarea de sezon, de clima, de fluctuatiile hormonale sau perioadele mai lungi de stres. Prin urmare si toate aceste cauze ar trebui eliminate pentru a putea avea o podoaba capilara mai bogata si mai voluminoasa. Si daca adaugati si utilizarea unor produse din gama de sampoane profesionale Alfaparf, atunci cu siguranta veti avea un par de invidiat, care sa radieze de sanatate.