Cum alegi un restaurant pentru botez?

http://www.thetable.ro/restaurant-botez/
Alegerea locatiei potrivite pentru petrecerea de botez nu este chiar atat de usoara, avand in vedere ca exista oferte variate si multe tipuri de restaurante care iti pun la dispozitie cam tot ce ti-ai putea dori. Restaurantul pentru botez pe care il vei alege trebuie sa fie situat intr-o zona buna din oras, sa fie curatenie in jurul sau, sa fie usor de ajuns acolo fie pe jos, fie cu masina. Ar trebui sa existe si parcare privata si paza in parcare pentru ca pe durata petrecerii de botez sa nu apara incidente nedorite.

In sala unde se va desfasura evenimentul trebuie sa fiti atenti sa existe destul spatiu pentru ca toata lumea sa se poata misca in voie, eventual sa existe si o zona speciala pentru micuti, unde acestia sa se poata juca in voie. Spatiul unde va fi petrecerea de botez trebuie sa fie primitor, sa fie decorat placut, sa transmita bucurie. Daca nu va convine ce ofera restaurantul, puteti sa decorati sala exact asa cum va doriti. Odata stabilite decoratiunile cat mai colorate si mai jucause pentru sala, puteti trece la meniu si bauturi. Meniurile de botez sunt mai complicat de ales mai ales ca la petrecere participa si micuti, iar invitatii nu sunt mereu dispusi sa manance anumite feluri de mancare, asa ca fiecare meniu e bine sa fie personalizat in functie de preferintele lor culinare. In cazul bauturilor, copiii ar trebui sa aiba pregatite sucuri naturale si apa din belsug, la fel ca si dulciuri si bunatati pe care orice micut le adora. Daca meniurile oferite de restaurant nu se incadreaza in cerintele invitatilor trebuie sa discutati cu bucatarul sef. In momentul in care acesta nu e dispus sa faca ceea ce dvs. va doriti e recomandat sa schimbati imediat restaurantul. Tot legat de dulciuri, e bine ca tortul ales sa aiba ingrediente naturale, sa fie decorat si personalizat in functie de tematica botezului si sa nu contina lucruri prea grase care ar putea sa nu le placa micutilor.

Tematica botezului va dicta si felul decoratiunilor, tipul invitatiilor si al aranjamentului farfuriilor servite invitatilor. Tema botezului trebuie sa se regaseasca si la nivelul fiecarei mese sau la nivelul intregii sali. Temele cele mai populare pentru petrecerea de botez sunt cele care fac trimitere la povesti, desene animate si tot ce ar putea tine de universul copilariei. Conteaza foarte mult ca restaurantul sa aiba si o curatenie impecabila la bucatarie, bai, in holuri, in parcare, asa ca nu neglijati cum arata intreaga locatie la prima vedere, dar si o servire ireprosabila-aici puteti sa testati cum se descurca chelnerii mergand in week-end si asistand la o petrecere tinuta acolo.