Review-uri independente si pareri avizate

O sesiune de shopping se termina de obicei destul de rapid in cazul barbatilor si in cateva ore, in cazul femeilor. Multe produse trebuie incercate, verificate, comparate, probate, daca ne referim la haine, altele trebuie testate „pe viu” in toate felurile, daca ne referim la electrocasnice. Asa se pierde enorm de mult timp prin magazine, shopping-ul devine obositor, iar rezultatele sesiunii nu sunt chiar asa de imbucuratoare.

O varianta mult mai buna decat shopping-ul offline e shopping-ul online. Pentru cei nefamiliarizati inca cu acest termen, a face cumparaturi online presupune sa luati ce doriti de pe diverse site-uri de tip magazin online si sa platiti ramburs sau cu cardul. Oferta este mai bogata ca in offline, asa ca trebuie sa existe cumva si un punct de reper, de felul pricezebra, un website unde se gasesc pareri avizate, obiective si review-uri atent elaborate pentru cateva dintre cele mai cautate produse electrocasnice. De ce sunt bune aceste site-uri cu review-uri, aceste asa numite puncte de reper? In prima faza, va spun totul despre produsul pe care urmeaza sa-l luati, puteti sa intrebati pe forum ce nelamuriri aveti, vedeti clar cam ce plusuri si minusuri exista. Spre deosebire de un advertorial, unde vi se evidentiaza doar avantajele si partile pozitive, la pricezebra gasiti si eventualele hibe ale electrocasnicelor, asa ca veti sti exact la ce sa va asteptati dupa cumparare.

Ofertele curente si ponturile despre preturile cele mai bune pe care le puteti gasi pe online apar intr-o sectiune speciala a pricezebra, alaturi de scurte descrieri ale brandurilor importante si magazinelor online care vand cele mai cerute produse electronice si electrocasnice.

Notarea fiecarui obiect pentru care se face un review este posibila cu ajutorul unui sistem complex cu „stelute”, date atat de cei care intra pe site, si poate au deja produsul, dar si de editor. Ghidul de cumparare si parerile oamenilor care lucreaza in domeniu sau au deja electrocasnicele vizate completeaza informatiile utile de pe website-ul cu review-uri independente si date tehnice prezentate pe intelesul tuturor.