Cum sa iti alegi aparatul de vending potrivit

Aparatele vending sunt destinate locurilor publice sau companiilor de marime medie si mare, fie ca este vorba de aeroporturi, gari, banci, benzinarii sau orice alt timp de locatie cu trafic mediu sau mare de persoane. Ele sunt de mai multe tipuri : bauturi calde, bauturi racoritoare si snacks-uri. Cele mai des intalnite sunt insa aparatele vending de bauturi calde, denumite si „automate de cafea”, desi aceasta denumire poate include si un simplu espressor cu o capacitate de 1 litru, folosit pentru uz personal, spre deosebire de un aparat de vending care porneste de la 50 de portii si poate ajunge la 650 de cupe si include accesoriile specifice (pahare, paletine, etc.).

Un aparat de vending de bauturi calde poate fi solutia perfecta pentru nevoile un birou aglomerat. Pentru ca angajatii sa atinga performante ideale, „pauzele de cafea” sunt esentiale pentru starea de bine personala si comfort. Poate fi foarte dificil de a multumi pe toata lumea, de aceea solutiile complete de vending de la Nordexim Coffee Services vin cu pana la 32 de selectii de tipuri de cafea, 12 tipuri de racoritoare, inclusiv apa si 18 tipuri de snacks-uri. Sunt recomandate astfel aparatele vending cu o selectie cat mai mare de produse pentru a preintampina nevoile unui numar mare de oameni cu preferinte variate. Schimbarea de sezon, de temperatura sau chiar de stare pot influenta preferintele unei persoane si rezulta intr-o cerere mai mare sau mai mica pentru un produs anume.

Estimarea capacitatii

In achizitionarea unui aparat de vending un factor foarte important este estimarea numarului de oameni care vor folosi acest automat. Daca estimarea este prea mica si este ales un aparat de vending cu numar mic de portii, aparatul vending va trebuie aprovizionat in mod constant, ceea ce va necesita timp si resurse si rabdarea consumatorilor. Pentru o estimare corecta a capacitatii necesare trebuie calculat numarul angajatilor companiei care vor folosi aparatul, numarul de potentiali invitati sau alte persoane care au potentialul de a-l folosi, traficul general in zona respectiva si numarul aproximativ de portii care va fi consumat. Un alt factor important este daca portiile vor fi gratis pentru angajati sau nu. Aparatele vending Nordexim Coffee Services ofera un spatiu amplu dedicat montarii diferitelor sisteme de plata, cum ar fi jetoane sau cartele magnetic, monede sau bancnote, dar pot functiona si la liber. In cazul in care aparatul vending functioneaza la liber, se poate estima un consum mai mare pe zi de portii decat in mod normal.

Varietatea optiunilor

In alegerea unui aparat vending varietatea optiunilor si numarul lor este un alt factor important pentru decizia finala de achizitie. Aparatelele vending Nordexim Coffee Services ofera o gama larga de optiuni, de la clasicul espresso italian la cappuccino, irish coffee, latte macchiato, ceai cu lamaie, ceai cu zmeura si ciocolata calda. In ceea ce priveste bauturile racoritoare, sunt prezente in oferta bauturi carbogazoase si necarbogazoase apartinand celor mai cunoscute brand-uri (Coca-Cola, Dorna, Nestea, Cappy, Burn). Iar oferta de snacks-uri include si croissante, gustari sarate, ciocolata si napolitane de la brand-uri cunoscute (Mars, Bounty, Snickers, Alka, Kinder, Orbit).

Totodata, aparatele vending pentru bauturi calde pot oferi cafea sub forma de capsule, cafea instant sau cafea boabe, din faimosul brand italian Lavazza sau din brandul propriu Nordexim „My Coffee”, o combinatie de cafea arabica si robusta, de intensitate medie.

Despre Nordexim Coffee Services 

Nordexim Coffee Services acopera un portofoliu de clienti „Working Places”, „Traffic Locations” si „Public Locations” ce numara peste 5,000 de puncte de vending in toata tara. Cu ajutorul echipei tehnice proprii, Nordexim Coffee Services poate acorda service, aprovizionare si mentenanta directa, fara subcontractori, cu acoperire nationala si raspuns in maximum 24 de ore de la solicitarea clientului.