Livarile internationale in aceeasi zi – revolutie pe piata de curierat

O solutie extrem de comoda si de rapida, firmele de curierat rapid castiga din ce in ce mai mult teren pe piata de expeditie si livrare de colete, in fata serviciilor postei clasice. Ultimii ani au reprezentat evolutii majore pentru principalii jucatori din domeniu, de la fuziuni si preluari importante si pana la largirea ariei serviciilor. Astfel, a aparut si cea mai rapida solutie de expeditie, curieratul rapid cu livrare in aceeasi zi. Cum functioneaza este foarte simplu: lansezi comanda online sau telefonic, in functie de ora stabilita pentru preluare un curier al companiei alese vine la usa sa ridice coletul, iar acesta va ajunge chiar in cursul aceleiasi zile la destinatar.

Supriza este ca la companii precum Sameday serviciul nu este disponibil numai la nivel local, ci si la nivel national si chiar international. Livrarea Sameday se face respectand timpul impus si cu standarde maxime de siguranta, si in plus la preturi foarte avantajoase. Curieratul domestic local se face in intervale de timp cuprinse intre o ora (serviciul Exclusive), 2-4 ore (Priority) si 4-6 ore (Economy) in Bucuresti. In functie de serviciul ales va trebui sa respectati si o ora maxima pentru ridicarea coletului. Curieratul domestic national inseamna livrarea coletului in doar cateva ore in intreaga tara: este vorba despre 2-6 ore pentru serviciul Right Away sau 6-12 ore pentru serviciul Regional Express. La capitolul curierat international, promisiunea Sameday este aceea de a transporta documente importante, medicamente sau componente valoroase dar si alte produse, cu promptitudine maxima, fie in intervalul 3-12 ore cu serviciul On-board, fie 6-18 ore cu Next Flight Out.

Serviciul On-Board este unul unic pe piata de profil din Romania, un servicu premium care desi are un cost ridicat garanteaza maxima siguranta si evitarea oricarei intarzieri in livrarea coletului. Calculul costului unei comenzi se poate face si pe site, astfel incat oricine vrea sa lanseze o comanda sa o faca in cunostinta de cauza.